Aktivrejser Calella

På denne studierejse har vi kombineret det bedste fra de traditionelle studierejser med muligheden for at være aktiv. I flyver til Barcelona, og her foregår den første del af studierejsen. I kan vælge at tilbringe én eller to dage i Barcelona inden turen går mod aktivområdet ved Calella.   

Gruppen bliver udfordret fysisk i mange forskellige discipliner. I vores forslag til en aktivitetspakke skal I både ud på mountainbike, orienteringsløb, bueskydning og Tree Top Adventure. Aktiviteterne og programmet kan tilpasses gruppens ønsker - Bemærk! Aktivprogram skal tilkøbes rejsens pris.

På rejseforslaget er der én overnatning i Barcelona og 3 i Calella. Dette kan selvfølgelig også tilpasses jeres ønsker. Instruktører på stedet er erfarne og professionelle, og alle aktiviteter forgår på sikkerhedsmæssigt forsvarlig vis. Se desuden vores forslag til indkvartering her.

Hvis I ønsker yderligere information om vore aktivrejser til Calella så kontakt jeres rejsekonsulent. I er også velkomne til at ringe på tlf. 80 20 88 70. Vi sender også meget gerne et uforpligtende tilbud på jeres aktiv-/skolerejse til Calella - brug blot formularen nedenfor.

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen

Priser, indkvartering og aktivprogram