Aktivrejser Gardasøen

Naturen omkring Gardasøen er noget helt for sig selv og indbyder på alle måder til aktivrejser og fysiske aktiviteter i naturen. Vi har sammensat et spændende aktivpogram, hvor der er mulighed for at prøve kræfter med så forskelligeartede aktiviteter som windsurfing, bjergvanding og mountainbike. Turen byder dog også på mere traditionelle studierejseaktiviteter i form af besøg ved termerne i Sirmione og Synagogen, markedspladsen, gravkamrene fra Scala familien i Verona. I Gardone Riviera er der mulighed for at opleve Villa Alba og San Martino in Battagli.

I rejser med fly til Milano og bliver hentet af bussen i lufthavnen, som kører gruppen til Gardasøen. Undervejs på turen er flere af aktiviteterne som kræver bustransport - dette er naturligvis inkluderet i prisen.

På rejsen til Gardasøen indkvarteres gruppen i fine lejligheder, hvor der er mulighed for selv at lave mad. Se om indkvartering ved Gardasøen her.

Hvis I ønsker yderligere information om vore aktive rejser til Italien - Gardasøen så kontakt en af jeres kontaktpersoner. I er også velkomne til at ringe på 80 20 88 70.

Læs mere om vores vejledende priser her. Vi sender også meget gerne et uforpligtende tilbud på jeres skolerejse eller grupperejse til Gardasøen.
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen

Priser, indkvartering og aktivprogram