Aktivrejser - Club La Santa

Vi er glade for at kunne præsentere en fantastisk nyhed på vores rejseprogram for aktivrejser. Vi tilbyder nu også grupperejser for skoler, sportsklubber, foreninger og andre grupper til Club La Santa på Lanzarote. Komplekset er verdens største indenfor aktiv ferie, og byder på adskillelige muligheder for sport, motion, wellness og sociale aktiviteter. Da mange uddannelsesinstitutioner lægger stor vægt på idræt og motion, er Club La Santa eksempelvis et oplagt valg for en vellykket studierejse.

Én ting er de fysiske rammer – en anden helt særlig ting ved Club La Santa er stemningen! Energien, livsglæden og oplevelserne finder I ikke andre steder!

Bemærk! I behøver ikke at booke ugeophold på Club La Santa - vi tilbyder også kortere eller længere ophold, så det er muligt at tilpasse rejsen til netop jeres gruppes rejseterminer.

Faciliteter og nyheder på Club La Santa

I 2014 åbnede et helt nyt, 40.000 m2 stort område på Club La Santa. Der er tale om 96 nye boliger, designet af den danske arkitekt Henning Larsen, samt nye sportsfaciliteter i topklasse.

Stedets topfaciliteter omfatter derfor nu tre 50m udendørs, opvarmede swimmingpools, et cykelcenter, en bred vifte af MTB og carboncykler, atletikstadion, danse- og aerobicarenaer, 9 tennis-, fire squash- og tre padeltennisbaner, en 21-hullers golf/puttebane og golf driving range, fitnesscenter, indendørs sportshaller og meget mere. Få et overblik over alle muligheder for sportsakiviteter på Club La Santa HER.

Aktivprogram undervejs på rejsen

Club La Santa konceptet er kendt for, at stort set alle aktiviteter på stedet er inkluderet i ”All-sport inclusive”-prisen. Vi anbefaler, at grupper altid planlægger deres aktiviteter forud for opholdet. På den måde har I et fastlagt program, og skal ikke bruge tiden på at samle jeres gruppe og planlægge, mens I er på La Santa, men kan i stedet få fuldt udbytte af stedets muligheder og ikke mindst jeres tid. Læs mere om program og planlægning.
 

Fordele for grupper på Club La Santa

Når I rejser mere end 20 personer sammen til Club La Santa, får I som gruppe nogle specielle fordele. Det gælder blandt andet:

  • Fri og ubegrænset adgang til stort set alle aktiviteter, hold og faciliteter på La Santa
  • Skræddersyet program ud fra jeres ønsker inkl. forhåndsreservation af faciliteter - herunder bla. reservationer i restauranter og særlige gruppearrangementer for jeres gruppe i restauranter, mødelokale eller på diskotek
  • Adgang til merchandise til brug på anlægget og rabat på merchandise, fx drikkedunke
  • VIP-service til gruppeledere under opholdet

Brug for yderligere information?

Hvis I ønsker yderligere information om vores aktivrejse til Club La Santa, så er I velkomne til at ringe på tlf. 80 20 88 70. Vi sender også meget gerne et uforpligtende og gratis tilbud på jeres studierejse eller grupperejse til La Santa - bestil via formularen nedenfor.

Priser, indkvartering og aktivprogram