Aktivrejser Sedmihorky

Lejren Sedmihorky er beliggende tæt ved byen Turnov i "Det Bøhmiske Paradis" i naturskønne omgivelser, kun en god times kørsel fra Prag. Vore aktivrejser til Sedminhorky, Tjekkiet er sammensat med masser af fysiske udfordringer kombineret med besøg i Theresienstadt, Prag og Slottet Valdstejn. Endvidere er priserne inklusiv fuldpension. Se programmet her. 

Gruppen indkvarteres i enkle hytter på en campingplads med restaurant, store frie græsarealer og en stor kunstig sø, hvor der er mulighed for at bade. I har således alle muligheder for en spændende og indholdsrig aktivferie, med masser af sammenhold og fællesskab. Læs mere om indkvartering i Sedmihorky her.

Vores instruktører på stedet er erfarne og professionelle og vores samarbejder har strukket sig over mere end 10 år. Det er din garanti for, at at forgår på sikkerhedsmæssig forsvarlig vis.

Hvis I ønsker yderligere information om vore aktivrejser til Tjekkiet - Sedmihorky så kontakt jeres kontaktpersoner. I er også velkomne til at ringe på 80 20 88 70. Læs også mere om vores vejledende priser her. Vi sender også meget gerne et uforpligtende tilbud på jeres skolerejse eller grupperejse til Tjekkiet og Sedmihorky.

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen

Priser, indkvartering og aktivprogram