Aktivrejser TrollAktiv - Norge

I det naturskønne Setesdal ligger aktivcenteret TrollAktiv. Her er der uendelige muligheder for aktiviteter i elven, fjorden, skoven og på fjeldet. Her kan I som individer og gruppe blive udfordret på såvel det mentale som det fysiske plan. De mange aktiviteter danner en solid platform for skabelse af store oplevelser, læring, udvikling og sjovt samvær, og TrollAktiv er dermed en perfekt destination til en grupperejse med aktiv vinkel.

Sikkerhed og tryghed på aktivrejsen

På TrollAktiv centeret er personalet veluddannet, og gruppens garanti for at sikkerheden på den aktive ferie altid er i top. Centret ledes af Tim Davis, som har mere end 30 års erfaring med bl.a. rafting, klatring og skiløb. Tim er uddannet idrætslærer og har arbejdet med alle typer af aktiviteter i Norge, Storbritannien, Tyskland og Alperne. TrollAktiv er desuden den eneste leverandør i Norge der har en AdventureMark certificering, hvilket er yderligere garanti for jeres sikkerhed.

Få et overblik over de mange programmuligheder i TrollAktiv HER.

Indkvartering i TrollAktiv

Skal I til TrollAktiv med AlfA Travel, rejser vores grupper typisk med færgen til Kristianssand, hvorfra turen går videre til Setesdal nær byen Evje. På aktivcenteret er der mulighed for indkvartering i hytter eller på stedets hyggelige campingplads. Læs mere om indkvartering i TrollAktiv.

Kontakt os

Hvis I ønsker yderligere information om vores aktivrejser til TrollAktiv i Norge, eller gerne vil have et gratis tilbud, så kontakt os endelig! Ring på 8020 8870, skriv til info@alfatravel.dk eller benyt formularen nedenfor.

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen

Priser, indkvartering og aktivprogram