Hoteller - Aktiv Spanien

Nedenfor ses vore indkvarteringsmuligheder på rejsen til Spanien. Turen starter med et ophold i Barcelona og herefter tager I videre til Calella. Under opholdet i Barcelona kan I selvfølgelig vælge mellem de fleste af vores indkvarteringssteder - se mulighederne i Barcelona her. Har du spørgsmål eller specielle ønsker til indkvarteringen, er du velkommen til at kontakte AlfA Travel på 80 20 88 70. Du er også meget velkommen til at bestille et gratis og uforpligtende tilbud på jeres studierejse via formularen.

plus

Calella Palace****

Hotel Calella Palace er 4-stjernet og ligger i nærheden af stranden i Calella og tæt på St. Jaume Hospital, Calella Strand og Pineda de Mar Strand. I nærheden er også Pau Casals Plaza. Hotellet har en udendørs pool, en indendørs pool og et motionscenter. Der er højhastighedsforbindelse til internettet i fællesarealerne (mod gebyr). Hotellet har egen restaurant.

Værelserne har safetybox, tv, skrivebord og telefon. Badeværelserne har badekar, hårtørrer og toilet. Halvpension er inkluderet. Læs mere om hotellet her.

plus

Hotel Comercio - Hotel Roma Reial

Opholdet i Barcelona kunne fx være på et af de meget populære et-stjernede hoteller beliggende på eller ved Plaza Real, tæt på Ramblaen. Hotellerne råder over ialt 110 værelser med badeværelse, TV, telefon og centralvarme. Nogle værelser med aircondition og udsigt over Plaza Real. Bar og morgenmadsrestaurant på begge hoteller, endvidere spiserestaurant på Hotel Comercio. Endeligt hotelnavn oplyses 15 dage før ankomst. Gruppen indkvarteres i 3-4 sengsværelser alle med bad/toilet. Se mere på www.hotel-romareial.com.