Indkvartering - Torrevieja

Nedenfor finder du udvalget af hoteller i Torrevieja. Har du spørgsmål eller specielle ønsker til indkvarteringen er du velkommen til at kontakte AlfA Travel på 80 20 88 70. Du er også meget velkommen til at bestille et gratis og uforpligtende tilbud på jeres studierejse via formularen.

plus

Apt. Madrid Torrevieja

Apartamentos Madrid er beliggende i Torrevieja, 500 m. fra stranden. I indkvarteres i 6-8 personers lejligheder, som er udstyret med aircondition, trådløs internet-adgang og egen terrasse. Derudover er der en fælles pool på stedet. Alle 3-værelses lejligheder har opholdsstue med sofa, TV, køkken med ovn, mikroovn, vaskemaskine og 2 badeværelser. Lejlighederne ligger mindre end 5 minutters gang fra mange restauranter, og der er blot 1,5 km til det nærmeste indkøbscenter.

Se hotellets placering på bykortet.

plus

Hotel Cabo Cervera Torrevieja

Cabo Cervera er et attraktivt hotel med en god beliggenhed i Torrevieja. Hotellet ligger 25 m. fra stranden og 5 km. fra centrum af Torrevieja. Hotellet har 186 værelser, alle med aircondition, satellit-TV, køleskab, pengeskab, badeværelse med badekar eller brusebad, hårtørrer, Wifi og daglig rengøring. I restauranten bliver der serveret morgenmad. Hotellet er rigtig godt forbundet med Torrevieja Sports City.

Læs mere om hotellet her.Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen