Hoteller - Aktiv Østrig

Nedenfor ses en beskrivelse af Venedigerhof. Har du spørgsmål eller specielle ønsker til indkvarteringen er du velkommen til at kontakte AlfA Travel på 80 20 88 70. Du er også meget velkommen til at bestille et gratis og uforpligtende tilbud på jeres studierejse via formularen.


 

plus

Gasthof Venedigerhof

Hotellet ligger i Neukirchen på ”bjergsiden” og råder over ialt 3 huse inkl. fælleshuset Venedigerhof. Alle værelser er med bad/wc. Måltider indtages på Venedigerhof. Lige udenfor døren er der 18.000 m2 aktivitetsareal med bla. fodboldbane, tenisbane, beachvolley, basketball, svømmebad og grillplads.Hotellet har endvidere fine indendørsaktiviteter som fitness, bordtennis, billard og sauna og andre indendørs aktivitets-muligheder (nogle mod gebyr). Sengelinned og håndklæder medbringes eller lejes på stedet. www.venedigerhof.at

plus

Wolkensteinerbär

Et helt nyt hotel i midten af Bramberg by, som åbner i begyndelsen af 2014. Alle værelser er med bad/wc. Hotellet har opholdsrum med bordtennis, bordfodbold og Air-hockey (nogle mod gebyr). Sengelinned og håndklæder medbringes eller lejes på stedet. På afrejsedagen betales for brug af douche. Beløb er afhængig af gruppestørrelser. Hotellet har muligheder for aktiviteter som fodbold og klatrevæg. Se mere om hotellet her.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud på en rejse, som er tilpasset netop jeres gruppes behov så ring gratis på 80 20 88 70 eller skriv en mail til info@alfatravel.dk.