Studierejser for grupper

Siden vores etablering i 1997 har AlfA Travels fokus været uforglemmelige studierejser, og i dag befinder vi os blandt de bedste og mest erfarne studierejse-arrangører i branchen. Hvert år arrangerer vi mere end 950 studierejser for stort set alle slags grupper - særligt studierejser for unge.

Studierejser for grupper - trygt, gennemført og uden overraskelser!

En studierejse er en vigtig del af en uddannelse, og planlægningen bør derfor være i de bedste hænder.
 
Vi ved, at en studierejse ikke bare er en studierejse! Formål og ønsker for indhold af studierejsen varierer meget for hver gruppe, og derfor er den løbende dialog om planlægningen meget vigtigt - vi sætter nemlig en ære i at sammensætte den HELT RETTE studierejse for alle vores grupper!

Hos os er du ikke bare et "ordrenummer". Vi kender dig og din gruppe, idet du altid har den samme kontaktperson fra tilbud til hjemkomst. Vi lægger stor vægt på, at vores rejsekonsulenter er lette at komme i kontakt med, at mails besvares hurtigst muligt og at de indgåede aftaler overholdes.

"Det har været intet mindre end en fantastisk tur! Jeg elsker at booke gennem jer, for så ved jeg, der er styr på tingene! Tusind tak for hjælpen gennem hele processen!"

Du kan læse flere af vores kundereferencer her.
 

Skal vi planlægge jeres studierejse?

Vi vil meget gerne sammensætte et tilbud på en studierejse, baseret på jeres ønsker og budget. Tilbuddet er uforpligtende, og kan give jer et overblik over jeres muligheder.
Kontakt os på 8020 8870, info@alfatravel.dk eller bestil et gratis tilbud nedenfor. Vi glæder os til at hjælpe JER!

Se alle vores rejsemål