Studierejser Frankrig

Lad årets studierejse gå til Frankrig - det største land i EU, som både har kystlinie til Nordsøen og Middelhavet.
 
Frankrig har altid været et klassisk rejsemål for studierejser; Det er nemlig ikke kun arealmæssigt, at Frankrig har stor betydning for Europa. Også politisk spiller Frankrig en stor rolle - ikke mindst i EU. På en studietur til Frankrig er det fx oplagt at besøge EU institutionerne i Strasbourg.
 
Frankrig har desuden en veludviklet industriøkonomi, og har derfor masser af spændende erhvervsaktiviteter inden for fx landbrug, bilproduktion, elektronik, kemikalier og modeartikler. I forbindelse med studierejser er det derfor oplagt at planlægge et virksomhedsbesøg.

Oplevelser på studierejsen i Frankrig

Også kulturelt og historisk har Frankrig en masse at byde på på en studietur. Frankrig har blandt andet fostret nogle af de med fremtrædende forfattere og tænkere, fra Descartes og Pascal i det 17. århundrede til Rousseau og Voltaire i det 18. århundrede. Frankrig har også været beboet af mange folkeslag som gallerne, romerne og frankerne. I nyere historie spillede Frankrig en stor rolle i både 1. og 2. Verdenskrig.

Ofte tænker man på studierejser til Paris, når talen falder på Frankrig, men studierejsen kunne også gå til Alsace, Nice eller Normandiet.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vores studierejser til den enkelte gruppes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Ring på 8020 8870 eller skriv til info@alfatravel.dk, hvis du har spørgsmål. Du kan også bestille et tilbud herunder - det er uforpligtende!
 

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen

Rejsemål i Frankrig