Studierejser England

England er det mest folkerige land i Storbritannien, og landet er et oplagt rejsemål for en studierejse. Landet har en gloværdig historie, som har haft stor betydning for eftertiden, både inden for og uden for landets grænser.
 
England er i dag et kongedømme, men har været under blandt andre vikingernes, normannernes og romernes indflydelse. Derfor er historie på mange måder et oplagt tema for studierejsen til England.
 
Kulturelt kan England bla. byde på højdepunkter som Shakespears nationalhistoriske teaterstykker og Charles Dickens litteratur. Samtidig knytter landets selvforståelse sig meget til institutioner som blandt andet Parlamentet samt universiteterne i Oxford og Cambridge. Både palamentet og universiteterne kan besøges i forbindelse med en studierejse.

Valg af studierejsemål i England

I forbindelse med en studierejse til England, vælger mange landets hovedstad London som destination. Der er dog mange andre interessanter byer og områder, der er værd at besøge, og som er meget relevant i forbindelse med studierejser; Hvad med fx at besøge Beatles' hjemby, Liverpool, eller at opleve fodboldbyen Manchester? Vi laver også besøg i eller ophold i univertitetsbyerne Oxford og Cambridge.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vores studierejser efter den enkelte gruppes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Ring til os på 8020 8870 eller skriv til info@alfatravel.dk, hvis du har spørgsmål. Du kan også bestille et tilbud herunder - det er uforpligtende!
 

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen

Rejsemål i England