Om AlfA Travel A/S

plus

Profil - AlfA Travel A/S

AlfA Travel er et privatejet dansk rejsebureau, med speciale i grupperejser og herunder særligt studierejser. Vores 17 mand store team af erfarne medarbejdere arrangerer hvert år indholdsrige, faglige og sociale rejser for ca. 1000 grupper og 30.000 gæster. Vi har intet rejsekatalog, men laver "rejser efter mål". Det betyder, at vi for hver enkelt gruppe altid laver 100% tilpassede rejser.

Kvalitetsbevidsthed og god service

For os er det vigtigt, at du oplever et højt serviceniveau, når du samarbejder med os. Du får altid en fast kontaktperson, som følger dig gennem hele rejseforløbet - fra de første spæde idéer og til I er vel hjemme fra turen igen. Din kontaktperson er let at komme i kontakt med, giver hurtig respons, og sikrer at de indgåede aftaler overholdes. Derudover holder vi os konstant opdateret med vores rejsemål og udbuddet af vores programmuligheder, som består af et unikt og fagligt relevant udvalg. AlfA Travel A/S er naturligvis tilsluttet Rejsegarantifond (nr. 2354) og er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening.

plus

AlfA Travels historie

AlfA Travel blev etableret i 1997, og blev det første års tid drevet i Bedsted på Thy. I 1998 flyttede kontoret til den smukke og atmosfærefyldte bygning i Nygade 5 i hjertet af Holstebro.

Grundlæggeren af AlfA Travel, Lars Frederiksen, har arbejdet i rejsebranchen siden 1980, og havde forud for etableringen mange års branche- og ledererfaring inden for gruppe- og studierejser. Gennem tiden har vi opbygget et godt og tæt samarbejde med en lang række faste kunder. Nogle har rejst med AlfA Travel hvert år siden 1997. I dag sender vi omkring 1000 grupper på rejse om året. I 2012 overgik ejerskabet af AlfA Travel til en række af medarbejderne.

Teknisk arrangør

AlfA Travel fungerer som teknisk rejsearrangør for Klassikernes Rejseforening, som laver rejser for alle med interesse for antikken, Østrigsruten, som laver billige busrejser til ski i Østrig samt Italiensk Forum, som laver kulturrejser til Italien.  
 

plus

 
 
AlfA Travel er pr. august 2010 blevet godkendt som IATA bureau.

plus

AlfA Travel A/S er naturligvis medlem af Danmarks Rejsebureauforening og er tilsluttet Rejsegarantifonden. Reg. nr. 2354.

plus

 
 
 
AlfA Travel tilbyder rejseforsikring i samarbejde med Gouda Rejseforsikring. Bestil forsikringen hos din rejsekonsulent eller på følgende link. Køb rejseforsikring.


plus

Vi er medlem af WYSE (The World Youth Student and Educational) Travel Confederation som er verdens største og mest indflydelsesrige netværk af udbydere indenfor ungdoms- og studierejser. Organisationen er nonprofit og arbejder dedikeret for at supportere deres medlemmer i denne nichebranche.

plus

 
 
UdbudsVagten uddeler certifikater til de 1% største leverandører til det offentlige. Størrelsen er målt på samlet fakturasum på tværs af de offentlige myndigheder. Klik på emblemet for at se en rangliste over alle offentlige leverandører.

plusAlfA Travel støtter i 2020 De Danske Hospitalsklovne.