Incentiverejser

En incentiverejse for personalegruppen giver en unik mulighed for at belønne medarbejdere eller samarbejdspartnere for en god indsats. Samtidig med at den enkelte medarbejder belønnes, giver rejserne også ofte et stort udbytte for hele personalegruppen, som får nogle gode fælles oplevelser og referencepunkter.
 
Hos AlfA Travel skræddersyer vi incentiverejserne ud fra den enkelte gruppes ønsker. Vi har erfaring med at lave rejser til de fleste rejsemål og til de fleste budgetter.
 
Som kunde hos AlfA Travel får du altid en fast kontaktperson, som står for rejsen fra start til slut. Det er din garanti for, at alle aftaler overholdes. Vi lægger stor vægt på personlig og effektiv kommunikation og du kan regne med hurtige svar på eventuelle spørgsmål.
 
I dagligdagen lever vi efter vores motto, som er:
Gode rejseoplevelser er ikke noget, vi håber på. - Dem planlægger vi!

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne i forbindelse med jeres incentiverejse. Du er velkommen til at ringe på 88 44 14 80. Du kan også skrive en mail til info@alfatravel.dk eller bestille et konkret tilbud her. Du kan også søge yderligere inspiration i forbindelse med incentiverejser her.Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen

Se alle incentiverejser