Studierejser Bruxelles

Bruxelles er hovedstad i Belgien, men byen betegnes også som hele Europas hovedstad. Det gør byen til et rigtig interessant sted at besøge, og derfor er grupperejser eller studierejser til Belgien og Bruxelles et godt valg. Belgien og Bruxelles er et studierejsemål, hvor faglige programmer af social, økonomisk og politisk interesse er i top – et oplagt rejsemål for en skolerejse eller studietur - specielt indenfor det samfundsfaglige område. Det er let at sammensætte et spændende fagligt program på rejsen til Bruxelles - se vores forslag til fagligt program her

I forbindelse med vores skolerejser, grupperejser og studierejser til Bruxelles indkvarteres mange grupper på hostel, men vi tilbyder flere forskellige typer af indkvartering – se vores indkvartering i Bruxelles. Finder du ikke det du søger - så kontakt os. Vi undersøger gerne muligheden for at finde et hostel, som passer til netop jeres gruppes ønsker.

Se vejledende priser og bestil et uforpligtende tilbud på jeres skolerejse, studietur eller studierejse til Bruxelles. I er også altid velkommen til at kontakt en af vores rejsekonsulenter, som gerne hjælper med at planlægge og arrangere jeres studieprogram på grupperejsen. Kontakt os på 80 20 88 70.

Om grupperejser til Bruxelles

Bruxelles er fyldt med kontraster og overraskelser. Gupperejser til Bruxelles vil byde på smukke gamle palæer klemt inde mellem høje nye kontorblokke og små lokale spisesteder, der deler fortov med elegante gourmetrestauranter. I øvrigt er der masser af andre spændende seværdigheder, som ligger spredt ud over hele Bruxelles.

På jeres studietur til Belgien kan i opleve byens spændende museer og en lang, spændende historie. Grand Place er et absolut must see ligesom byens vartegn Manneken Pis og Atomium, som blev opført i forbindelse med Verdensudstillingen i 1958. Bruxelles er ligeledes kendt som hjemsted for flere af EUs institutioner.

Ønsker I, at se andre byer i Belgien på jeres studietur, er der glimrende togforbindelser fra Bruxelles til fx Brugge, Antwerpen og Gent - begge byer ligger under en times togtur fra Bruxelles. Udenfor Bruxelles kan I også besøge også Waterloo eller klosteret Villers i naturskønne oplevelser; alt i alt mange varierede, gode muligheder for jeres skolerejse eller studierejse i Bruxelles.

Har I speciel interesse i EU og Bruxelles’ politiske betydning, vil det være en god idé, at kombinere jeres studietur til Belgien med et ophold i Strasbourg, Holland eller Luxembourg, hvor de øvrige europæiske politiske organer er placeret.
 
Spørgsmål?
Kontakt os på 80 20 88 70 for mere information om grupperejserne til Bruxelles og jeres studietur, studierejse eller grupperejse.
 

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen

Priser, hoteller og program