Temarejser

Grupper rejser ofte med en fælles interesse.

Uanset om I rejser med personaleforeningen, sportsklubben, bestyrelsen, familien, salgsafdelingen, kortklubben, ølentusiasterne, de madglade, veninderne eller kollegerne, så kan vi hjælpe jer med at arrangere jeres temarejse - bare I rejser mere end 10 personer sammen!

Temarejse efter jeres fokus

Temarejse med mad i fokus, med kulturelle oplevelser i fokus, øl og vin i fokus eller måske med adventure/sport i fokus? Der er så mange muligheder for, hvordan en temarejse kan sættes sammen, og derfor er det næsten umuligt at lave "færdige rejser" efter temaer. Find inspiration i vores temarejser med mad/vin, historie, natur og arkitektur. HUSK, vi kan lave en temarejse lige efter jeres ønskede fokus!

Temarejser Italien, Sicilien, Andalusien og....

Uanset hvor I har planer om at rejse hen, kan vi arrangere en temarejse på masser af spændende rejsemål. Enten finder I selv et rejsemål I finder interessant, og så kan vi hjælpe med at finde indhold der passer til jeres tema. Det kan også være, at I ved, hvad I gerne vil opleve ud fra jeres tema, og så finder vi rejsemålet der imødekommer dette bedst!

Skal vi planlægge jeres temarejse?

Vil du ikke gerne høre mere om jeres muligheder for en temarejse? Du er altid meget velkommen til at kontakte os på 8020 8870 eller info@alfatravel.dk, hvis du har spørgsmål. Vi sender også meget gerne et uforpligtende tilbud på jeres temarejse - benyt formularen nedenfor.
 

Læs også