Studierejser Edinburgh

Tag på studierejse til Edinburgh - hovedstaden i Skotland, som er en oplagt kandidat til at være en af de smukkeste byer i verden. Edinburgh byder på en bred vifte af attraktioner, kultur og specielle oplevelser. Læs med her!

Edinburgh studierejse - indkvartering, program og priser

Vi tilbyder flere forskellige typer af indkvartering i Edinburgh. Husk, at de forskellige valgmuligheder på vores hjemmeside er et udvalg, og at vi naturligvis kan undersøge andre muligheder, hvis I har særlige ønsker til indkvartering. Når I booker studierejsen til Edinburgh hos AlfA Travel, er vi også gerne behjælpelige med at arrangere et spændende studieprogram, der matcher netop jeres faglige fokus eller ønsker for socialt indhold.

Orientér dig i vores vejledende priser, og kontakt os endelig på 8020 8870, hvis du har spørgsmål.

Edinburgh seværdigheder - indhold til jeres studierejse

Edinburgh domineres af sin borg Edinburgh Castle, som ligger på den 134 meter høje vulkanske klippe Castle Rock, og denne er næsten et must at besøge på studierejsen. En gåtur på The Royal Mile fører jer gennem rygraden af det middelalderlige Edinburgh; fra Palace of Holyroodhouse til Edinburgh Castle. Undervejs er der gode muligheder for at gøre stop og besøge nogle af de mange attraktioner, som Edinburghs gamle bydel kan byde på.

Der er også mulighed for at tage på aftentur i katakomberne under byen, eller hvad med at besøge "Our Dynamic Earth" - en udstilling som på spændende vis forklarer om jordens historie og udvikling fra 15.000 millioner år siden og ind i fremtiden. Af mere nutidig kultur ligger overfor nationalmuseet The Elephant House, hvor J.K. Rowling skrev Harry Potter-bøgerne. Sidst men ikke mindst er en udflugt ud af byen også oplagt - Skotland rummer nemlig utrolig flot natur! Generelt ligger de mest interessante seværdigheder i Edinburgh centralt placeret og kan nemt nås til fods. Hvis I bliver trætte, er byens busruter et glimrende alternativ til at komme rundt i byen.

Bestil et gratis tilbud på en studierejse til Edinburgh

For evt. yderligere information, kontakt os på 8020 8870. Du kan også bestille et gratis og tilpasset tilbud til din gruppe herunder.

 

Priser, hoteller og program