Studierejser Madrid

Tag på skolerejse eller studietur til Madrid, hovedstaden i Spanien. Madrid hører til blandt Europas mest levende og smukke hovedstæder og er oplagt at besøge i forbindelse med grupperejser eller studierejser. Byen har været under stor indflydelse udefra og dens kendetegn med flamenco, tapasbarer og paella har givet byen betegnelsen: "den mindst spanske af spanske byer”.

I forbindelse med jeres studietur til Madrid hjælper vi gerne med at planlægge og bestille jeres studieprogram i Madrid. Kontakt os på 80 20 88 70 og få et uforpligtende tilbud eller bestil tilbudet online. Du kan også se vores vores vejledende priser og vores hoteller i Madrid.

Om studierejser til Madrid
Byen er stykket sammen af en række spændende kvarterer, som tilsammen er udtryk for det ægte Madrid. Der er altid liv i byen - specielt om aftenen hvor indbyggerne, madrileños, for alvor liver op.

I den østlige del af Madrid finder I det verdensberømte Prado-museum "Museo del Prado", hvor I på jeres studietur eller grupperejse kan opleve det ypperste af spansk malerkunst fra 1100- til 1700-tallet. Der er tale om et sandt overflødighedshorn af mesterværker, som Spanien med rette er meget stolte af.

I den vestlige bydel finder I kongeslottet, som også er besøg værd. Flere af slottets pompøse sale er tilgængelige for offentligheden, og I kan desuden se en næsten endeløs samling af porcelæn, gobeliner, møbler og malerier.

Hvis I kører lidt udenfor Madrid, finder I nogle af de mest spændende byer i Spanien som fx Toledo, Aranjuez, Ávila, Segovia. Disse byer er beliggende i en ring omkring Madrid, og er gode bud på en dagstur i forbindelse med jeres grupperejse eller studierejse til Madrid.

 
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen

Priser, hoteller og program