Studierejser Sevilla

Sevilla – det fås næsten ikke mere spansk! Oplev hovedstaden i Andalusien og alt det bedste fra Sydspanien på jeres næste studierejse. Sevilla har en rig kulturarv, smukke landskaber og herligt vejr året rundt. Og ikke mindst mange spændende muligheder til en indholdsrig studietur.

Vi tilbyder flere muligheder for indkvartering på centralt placerede hoteller og hostels i Sevilla. Bestiller I rejsen hos os, hjælper jeres egen faste kontaktperson også med at planlægge og booke program, som matcher jeres ønsker og budget. Vi har masser af gode forslag til spændende oplevelser i Sevilla!

Om studierejser til Sevilla

Kort fortalt består Sevilla af smukke parker og haver, muslimske monumenter, flamenco, tyrefægtning og en stor, livlig skare af studerende, hvilket også gør Sevilla til en oplagt destination for en studierejse. Sevillas enorme katedral har det største areal i verden og klatreturen til det tilstødende tårn, der kaldes Giralda, er umagen værd på grund af den smukke udsigt over byen.

Et andet must see i Sevilla er det fabelagtige palads Alcázar og Archivo de Indias, der huser over 40 millioner dokumenter fra 1492 og frem til selvstændigheden af de amerikanske kolonier. Den fantastiske have og det tilhørende palads stammer tilbage fra arabernes regime i regionen.

Hvis I vil opleve autentisk flamenco på jeres studietur til Sevilla kan I besøge Casa de la Memoria de Al-Andalus, hvor den hyggelige gård har cirka 90 tilskuerpladser. Her kommer I helt tæt på flamenco-danserne – det er passioneret, svedigt og fuld af livslyst! Kom i god tid – man ser bedst på den første tilskuerrække (ellers går I glip af de imponerende hurtige fodbevægelser).

Kontakt os

Vil du gerne høre mere om vores studierejser til Sevilla og jeres muligheder? Ring til os på 8020 8870 og lad os få en uforpligtende snak. Du kan også bestille et tilbud herunder allerede nu, så vender vi snarest tilbage.

Priser, hoteller og program