Flodbåd i Holland

Engang var Holland stort set dækket af havet. Hollænderne har altid været tæt knyttet til havet og vandet. Den franske forfatter Voltaire udtrykker det meget passende "Gud skabte jorden - undtagen Holland - dét skabte hollænderne".
Mange af de spændende landsbyer, byer og seværdigheder i Holland er beliggende ved floder og kanaler, og derfor er det naturligt at opleve Holland på en flodbådsrejse. På rejsen med flodbåd er der gode muligheder for at nyde solen på dækket, og du kan give dine rejsekammerater en anderledes, hyggelig og social oplevelse. Under hele opholdet har I jeres flodbåd for jeres selv, derfor har I også selv mulighed for at planlægge flodbådens rute. Skipperen skal nok styre jer og jeres flodbåd sikkert gennem den smukke hollandske natur. Flodbådsrejsen er en behagelig rejseform for grupperejsen, studierejsen eller skolerejsen.

Jeres flodbåd glider gennem Hollands floder i et behageligt tempo, og en dagssejlads med flodbåd varer typisk 3-5 timer afhængig af ruten. Det er valgfrit, om I ønsker at blive på jeres flodbåd, eller om I vælger at tage på udflugt. Mange af vore grupper benytter muligheden for at tilbringe en dag i den hyggelige hovedstad i Holland - Amsterdam.

Flodbådene er enkelt indrettet men rejseformen er interessant for såvel unge som gamle. I forbindelse med vore rejser med flodbåd tilbyder vi flere forskellige flodbåde - Læs mere om de enkelte flodbåde. Vi er meget gerne behjælpelige med at finde frem til en flodbåd, som passer til netop jeres gruppes ønsker. Alle vores flodbåde opfylder naturligvis alle krav til sikkerhed, og er i besiddelse af et sikkerhedscertifikat udstedt af de hollandske myndigheder.

Mange af vores flodbådsgrupper rejser med bussen "AlfA-ekspressen" til Amsterdam. Busrejsen foregår sammen med andre grupper med opsamling i Kolding og Fredericia. I visse tilfælde er der mulighed for at tilkøbe opsamling andre steder end de nævnte. Vi arrangerer naturligvis også tog- og flyrejser til vores grupper, der skal med flodbåd fra Amsterdam.

Læs mere om vores vejledende priser på rejser med Holland flodbåd .

Ønsker I at modtage et uforpligtende tilbud på jeres flodbådsrejse til Amsterdam og Holland, så kontakt en af vores kontaktpersoner på telefon 80 20 88 70.

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen

Mere om flodbådsrejser