Arkitektur - Berlin

Temaet for rejsen er arkitektur i Berlin. Der er rig mulighed for at se nærmere på både historisk som futuristisk arkitektur.

På rejsen skal vi opleve Berlin, som siden murens fald har været "Europas største byggeplads", og det er i sig selv en rejse værd. Genopbygningen efter murens fald har bidraget til at gøre Tysklands hovedstad Berlin til en enestående magnet for den kulturelle og arkitektoniske udvikling i hele Europa.

På rejsen får I rig mulighed for at se nærmere på både Berlins historiske og moderne arkitektur. På turen skal vi blandt andet kigge nærmere på det spændende ambassade kvarter, den smukke Rigsdag og Friedrichsstrasse, som er kendt for sin futuristiske arkitektur og dynamik. Samtidig er der naturligvis arrangeret en mere generel sightseeing og hyggelige fælles middage.

Se rejseplanen:

Tilknyttet fil:
Rejseplan - Berlin (37 kB)

Arkitekturrejse til Berlin er kun er forslag til, hvorledes en arkitekturrejse kunne se ud. Vi sender gerne et gratis og uforpligtende tilbud på en rejse, som er tilpasset jeres gruppes ønsker. Ring gratis på 80 20 88 70.

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen

Vejledende priser