Personaleture

plus

Giv dine medarbejdere en helt unik oplevelse sammen med kollegerne. En personaletur er en oplagt måde at belønne medarbejderne for en god indsats og få rystet personalegruppen endnu bedre sammen. Hos AlfA Travel laver vi til hver enkelt gruppe et skræddersyet tilbud, som er tilpasset gruppens behov.
 
Hos os får du altid en fast kontaktperson, som følger dig og planlægningen af rejsen fra start til slut. Hos os lægger vi stor vægt på effektiv kommunikation og at alle aftaler overholdes.
 
Ikke to personalerejser er helt ens, og derfor vil vi meget gerne i tidlig dialog med dig omkring rejsen. Ved en snak på telefonen, kan vi hurtigt indsnævre, hvad der er muligt indenfor de tidsmæssige og økonomiske rammer der er fastlagt for jeres rejse.

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne i forbindelse med jeres personaletur. Du er velkommen til at ringe på 80 44 14 80. Du kan også skrive en mail til info@alfatravel.dk eller bestille et konkret tilbud her. Du kan også søge mere inspiration til jeres personaletur her.
 

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen

Se forslag til personaleture