Studierejser Milano

Milano er Italiens økonomiske centrum, og byen er kendt for sine fodboldklubber Milan og Inter, men også for sine modehuse og catwalks, der er lige så indflydelsesrige som dem i Paris og New York. På studierejsen er det derfor også et must at afprøve nogle af de mange shoppingmuligheder.
 
På studierejsen er det næsten uundgåeligt et se nærmere på kulturelle seværdigheder som det verdensberømte og legendariske operahus La Scala, den monumentale domkirke Il Duomo, der i størrelse kun overgås af Peterskirken i Rom, og det overdækkede shoppingstrøg ved domkirkepladsen, Galleria Vittorio Emanuele II.
 
Ligesom flere andre italienske byer byder Milano også på flere seværdigheder som er interessante i naturvidenskabeligt perspektiv. Her er det blandt andet interessant at besøge Museo Nazionale della Scienza e tecnologia ‘Leonardo da Vinci’ og observatoriet Osservatorio Astronomico di Brera. Se mere om vores forslag til fagprogram på rejsen her.
 
På studierejsen til Milano indkvarteres de studerende i 2-3-stjernede hoteller. Læs mere om vores hoteller her. Vore vejledende priser og hotelbeskrivelser er tænkt som inspiration til jeres skolerejse eller studierejse og vi sender gerne et tilbud, der præcist matcher netop jeres ønsker.

Bestil et uforpligtende tilbud online eller kontakte os på 80 20 88 70 for mere information om jeres studierejse, skolerejse eller grupperejse til Milano.

 
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen

Priser, hoteller og program