Aktivrejser Neukirchen

Neukirchen am Grossvenediger er vores allerstørste rejsemål om vinteren, men Østrig og Neukirchen er også et fabelagtigt rejsemål om sommeren! Grupperne indkvarteres på det hyggelige Gasthof Venedigerhof, som ligger på bjergsiden, og som har en masse hyggelige aktiviteter - både indendørs og udendørs.
 
Området omkring Neukirchen er et fantastisk naturområde, og af aktiviteter kan blandt andet nævnes MEGA flying fox, vandreture, tubing, mountainbike og luftgeværskydning. Se forslag til aktiviteterne her.
 
På aktivrejserne til Neukirchen indkvarteres grupperne på det hyggelige Gasthof Venedigerhof, som med sin hyggelige atmosfære er det optimale udgangspunkt for aktivrejsen. Se beskrivelsen af Venedigerhof her.

Hvis I ønsker yderligere information om vore aktivrejser til Østrig - Neukirchen så kontakt en af vores rejsekonsulenter. I er også velkomne til at ringe på 80 20 88 70. Vores priseksempel er baseret på en rejse i uge 27. Bestil uforpligtende tilbud på jeres deltagerantal og rejseperiode her.
 

Se forslag til rejseplan:

Tilknyttet fil:
Rejseplan - Aktiv Østrig (222 kB)

Priser, indkvartering og aktivprogram