Studierejser Schweiz

Schweiz er et af Europas mest bjergrige lande, og af samme grund også kendt som et fremragende skisportsland. Studierejser til Schweiz er oplagte, idet landet har meget mere at byde på end skiløb og afterski. På studierejsen er der mulighed for at opleve både højteknologi, "Heidi-landskaber" og kulturel mangfoldighed.

Landet er en republik og består af 26 selvstyrende kantoner. Landet ligger geografisk grænsende op til større nabolande og det viser sig i landets kultur og sprog. Således tales der både tysk, fransk, italiensk og rætoromansk, eller ladinsk.  

Bern er hovedstaden i Schweiz, men mange af de større byer er bestemt et besøg værd. Specielt Geneve har spændende muligheder i forbindelse med studierejsen. Flere internationale organisationer har valgt at placere sit hovedsæde i Schweiz, f.eks. det Internationale Røde Kors og den Olympiske Komité, ligesom FN har sæde i Geneve. Læs mere om vores program på studierejser til Geneve.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vore rejser efter gruppernes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Der er rigtig gode chancer for, at vi kan lave lige det, du har i tankerne. Ring gratis på 80 20 88 70 eller skriv en mail til info@alfatravel.dk.
  

 

Rejsemål i Schweiz