Studierejser Toronto

Toronto er ikke Canadas hovedstad, men i den grad landets kulturelle hjerte og meget interessant at besøge på en studierejse. Byen prydes blandt andet af de mange smukke victorianske huse, der pryder byens små, globale landsbyer og peger tilbage på en tid, hvor Toronto var britisk kololoniherredømme. 

På studierejsen til Toronto MÅ I nyde udsigten fra byens vartegn CN Tower, som giver 360 graders udsigt over byen og Lake Ontario. I skal også opleve Toronto Islands, som ligger blot en kort sejltur fra havnen, og byder på bilfrit landsbysamfund og afslappende strandliv. Snup en vietnamesisk banh-mi-baguette i Chinatown, tag en tur gennem gaderne ved Kensington Market og kig på sarier i Torontos Little India. Ikke mindst Canadas indvandringshistorie har betydet, at landet er et af de mest multikulturelle i verden. I Toronto møder kan I opleve både fortid og fremtid.

Studierejser til Toronto

Vi tilbyder naturligvis indkvartering på hostel i Toronto, men vi benytter også flere 3-stjernede hoteller. Vi har indkvarteringsmuligheder der passer til de fleste gruppers behov. Se mere om vores indkvarteringssteder her.

Det er afgørende for enhver studierejse at rejsemålet giver mulighed for et spændende og fagligt relevant program. Vi er har samlet flere forslag til hvad der kunne indgå i studierejsens faglige program. Vi laver tilbud til hver enkelt gruppe, men udfra vores vejledende priser kan I få en ide om prisniveauet.

Er du interesseret i en studierejse til Toronto udarbejder vi meget gerne et uforpligtende tilbud på jeres rejse.
 

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen

Priser, hoteller og program