Incentiverejse - Milano

Tag personaleforeningen med til det magiske Milano. Vi har sammensat et spændende forslag til et program for en oplevelses- og incentiverejse, der strækker sig over 4 dage - fx med udrejse torsdag og hjemrejse søndag.

Gruppen indkvarteres på centralt beliggende hotel i centrum af Milano og herfra tager gruppe en guidet gåtur gennem Milanos hyggelige historiske centrem. Der sluttes af med en middag i en af byens gode lokale restauranter beliggende lige ved Domkirken.

Turen byder også på en dagstur til Verona. I Julie og Romeos by skal vi på sightseeing i den historiske bydel, og der bliver god mulighed for at opleve den pittoreske atmosfære. På vejen hjem fra Veronabesøget den skønne vingård Redaelli, som ligger i Valtenesi. Her er vino og italiensk landkøkken i fokus og der er både smagsprøver og frokost inkluderet.

Turens sidste dag er til fri rådighed for egne arragementer, og når den sidste sightseeing og shopping er overstået mødes gruppen til en hyggelig afslutningsmiddag.
Se forslag til rejseplanen her:

Tilknyttet fil:
Incentiverejse - Milano (922 kB)

Ovenstående er forslag til en indholdsrig og spændende rejse. Vi laver et skræddersyet tilbud til hver enkelt gruppe, som er tilpasset gruppens ønsker og behov. Læs mere om firmarejser til Milano.
 

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen