Personale skirejser

Er I til godt skiløb og socialt samvær, så er Pass Thurn det oplagte rejsemål til jeres firmatur, incetiverejse eller personalerejse.

I står på ski i området Pass Thurn, som bogstaveligt talt ligger lige udenfor døren, da indkvarteringen ligger i 1980 meters højde. Skiområdet har ialt 170 km. pister i mellem 800 og 2.000 meters højde.

Gruppen indkvarteres er på det familiedrevede hotel Panoramaalm på toppen af Pass Thurn. Hotellet kan kun nås med transport via liftsystemet, men et hotel med charme og gode muligheder for masser af hygge og dejlig mad. På hotellet er der ligeledes en bar, som flere skigæster benytter når de når toppen af Pass Thurn. Hotellet har plads til ca. 40 personer og er bedst egnet til erfarne skiløbere. I bliver som udgangspunkt indkvarteret i flersengsværelser, alle værelser er med bad/toilet.

Panorama Alm og Pass Thurn er et super udgangspunkt for sjove oplevelser med fokus på skiløb og socialt samvær. Vi har sammensat et forslag til en rejse. Rejseform, ophold og rejselængde kan naturligvis tilpasses gruppens ønsker. Se vores forslag til en rejseplan her.

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne i forbindelse med jeres personalerejse på ski. Du er velkommen til at ringe på 88 44 14 80. Du kan også skrive en mail til info@alfatravel.dk eller bestille et konkret tilbud her. Læs mere om vores skirejser for firmaer her.
 

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen