Studierejser Sardinien

Sardinien er den andenstørste af Middelhavsøerne - efter Sicilien. Øens ca. 24.000 kvadrat kilometer er nogle af Europas mindst befolkede, og har kun ca. 1.6 mio. indbyggede hvoraf 1/4 bor i hovedbyen Cagliari. Øen lever i høj grad af deres veludviklede landbrug og på en studierejse er det spændende at besøge producenter af fx vin, citrusfrugter eller oliven.
 
På grupperejser til Sardinien indkvarteres vores grupper på hotel eller på campingplads - se mere her. I kan se mere om vores indkvartering på Sardinien og få et overblik over vores vejledende priser på studierejser til Sardinien. Vi udarbejder gerne et forslag til jeres rejse og et tilbud, der præcist matcher jeres ønsker til indkvartering og rejsens varighed.

Hos AlfA Travel hjælper vi også gerne med det faglige indhold på jeres studietur ved at sammensætte et spændende og fagligt forslag til jeres studieprogram på Sardinien.

Om studierejser til Sardinien

På studierejser til Sardinien har I mulighed for at opleve en traditionsrig kultur med masser af historie. Det er spændende at følge de antikke fodspor i landskabet, men det er også interessant at opleve nutidens levevis, som nogle steder minder om fastlands Italien for 50 år siden. 

Det absolutte højdepunkt på grupperejserne til Sardinien er den smukke natur og det frodige landskab. Uanset om I vil opleve bjerge, frodig vegetation, smukke strande eller imponerende grotter/drypstenshuler - så er Sardinien stedet.
 
Med studierejser og skolerejser til Sardinein er mulighederne meget forskelligartede. Uanset hvilke faglige temaer jeres rejse skal indeholde, kan Sardinien byde på en række spændende og relevante faglige besøg på jeres studietur.
 

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen

Priser, hoteller og program