Aktivrejser - Vrådal

Vores aktivrejser for grupper er arrangeret i samarbejde med professionelle fjeld- og outdoorguider i Vrådal. Som udgangspunkt er der i rejsen inkluderet program i form af vandreture, klatring/rapelling samt kanosejlads. Der er naturligvis mulighed for at ændre programmet efter gruppens ønske.

Grundarrangementet kan udvides med utallige aktiviteter som fx: Vandretur med etablering af lejr, bæverudflugt, paintball, bueskydning, klatring og rapelling på fjeldet, opgaver med kort og kompas, kajaksejlads og meget mere. I Vrådal er der endvidere en 9 hullers golfbane. Se mere om aktivprogrammet her.

Der er både mulighed for selv at sørge for transporten til Hirtshals og at bussen kommer og henter jer på skolen. Gruppen indkvarteres på det nyrenoverede Vrådal Leiligheter. Lejlighederne har 4-7 senge og har alle eget køkken. Der er også mulighed for at leje stedets storkøkken og spisesal. Se mere om lejlighederne her.

Kontakt os
Har du brug for yderligere information om aktivrejserne til Vrådal i Norge, så kontakt én af vore rejsekonsulenter på 80 20 88 70. Du kan også bestille tilbud online her.Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Google+

Priser, indkvartering og aktivprogram