Aktivrejser Wagrain

I Pinzgau regionen i Østrig, langs floden Salzach, har vi mulighed for at tilbyde et utal af spændende aktivitetsmuligheder i forbindelse med aktivrejser for grupper. I specielt Wagrain tilbyder vi rigtig gode indkvarteringsfaciliteter og et utal af aktivitetsmuligheder både sommer og vinter. Aktivrejserne til Østrig afvikles bedst i perioden fra april til oktober. Ønsker I skiferie eller vinteraktiviteter til området, er der flere informationer at finde her på hjemmesiden under fanen skirejser.

Wagrain byder på alle de aktiviteter man kan forestille sig på aktivrejsen. Vi tager udgangspunkt i jeres ønsker til rejsen og finder udfra det frem til det rejsemål, som vil være mest relevant for jeres gruppe. Se mere om mulighederne for aktivprogram i Wagrain her.

Vi har udvalgt en række velfungerende indkvarteringssteder i Pinzgau-området, som er vant til at modtage større grupper af unge mennesker. Alle huse har specielle faciliteter for grupper - såvel indenfor som udenfor. En ting er sikkert - gruppen kommer ikke til at kede sig.

Kontakt os

Har du brug for yderligere information om aktivrejserne til Wagrain i Østrig, så kontakt én af vore rejsekonsulenter på 80 20 88 70. Du kan også bestille tilbud online her.Skrevet af
Jeanette Staunstrup Christensen
Google+

Priser, indkvartering og aktivprogram