Skirejser Kitzbühel

Kitzbühel er et af Alpernes mest berømte skiområder, som faktisk er kåret til verdens bedste hvert år fra 2013 til og med 2016. Her gennemføres hvert år i januar det berømte styrtløb, Hahnenkam Rennen.

Kitzbühel er en mondæn og hyggelig by med en gammel historisk bykerne og bilfri gågade. Byen er centralt placeret, og med let adgang til skiområdet.

På ski i Kitzbühel med AlfA Travel

Skiområdet i Kitzbühel strækker sig over regionerne Tyrol og Salzburgerland og byder i alt på ca. 170 km. pister. Bestiller I jeres skirejse gennem AlfA Travel får I med liftkortet adgang til hele det veludbyggede pistenet. Dette er naturligvis inkluderet i rejsens pris, ligesom også skilejen er det!

Læs mere om vores vejledende priser for skirejser til Kitzbühel.
 
Vores ungdomsgrupper i Kitzbühel bliver typisk indkvarteret på hyggelige Jugendhotel Noichl. Hotellet er beliggende i byen Aurach ca. 6 km. fra Kitzbühel centrum. Læs mere om ungdomshotellet i Kitzbühel, eller få mere information om skiområdet i Kitzbühel.

Kontakt os

Hvis I ønsker yderligere information om vores skirejser til Kitzbühel så kontakt os på 8020 8870 eller info@alfatravel.dk. Vi sender også meget gerne et uforpligtende tilbud - brug formularen nedenfor.
 

Priser, hoteller og skifakta