Sprogrejser - Berlin

På sprogrejser til Berlin har de studerende de bedste muligeheder for at forbedre deres færdigheder indenfor det tyske sprog. Hvis I kombinerer sprogrejsen med privat indkvartering kommer I samtidig helt tæt på den tyske kultur. AlfA Travel arrangerer i samarbejde med HowJdo Sprogrejser kvalitetsstemplede sprogskoler til flere rejsemål verden over.

Sprogskole i Berlin

Berlin er et rigtig godt udgangspunkt for en spændende sprogrejse, da der er mulighed for både at forbedre dit tyske samt opleve en masse vigtige seværdigheder. I Berlin følger et intensivt kursusforløb på sprogskolen GLS Sprachenzentrum Berlin. Læs mere om skolen her.

Kursus i tysk

Tysk almen - standard (20 lektioner/uge)
Dette standardkursus er bygget op omkring de fire grundlæggende sprogfærdigheder: Lytte, skrive, læse og tale. I løbet af dagen kan forskellige temaer blive taget op til diskussion f.eks. arbejdsliv, det sociale liv, Berlins historie osv. I har 4 lektioner om dagen fra mandag til fredag. Sociale aktiviteter om eftermiddagen er inkluderet i din kursuspris. Kurset kan også laves som et 12 timers kursus. Se vejledende priser her.

Lektioner per uge: 20
Mødetid: 9.00 - 12.30
Varighed per lektion: 45 min.
Kursusmateriale: Ja, tekstbog

Udover selve undervisningen inkluderer programmet: Alt undervisningsmateriale, test af alle elever, diplom

Om studierejser til Berlin

Berlin er hovedstaden i Tyskland og hjemsted for den tyske regering og parlament. Berlin er en af de få byer, der har tre steder på UNESCO’s verdensarvsliste. Både den berømte museumsø, Berlins modernistiske beboelsesbyggerier samt de preussiske slotte og haver pryder listen. Eleverne kan i fritiden opleve blandt andet den historiske Rigsdalsbygning, se resterne af Berlinmuren og udforske det olympiske station samt nyde byens mange grønne områder som for eksempel den enorme og smukke Tiergarten. Booking af sprogkurset i Berlin kombineres med at vi også arrangerer jeres transport og indkvartering. Læs mere om mulighederne her.

Kontakt os

Du kan bestille tilbud på jeres sprogrejse nedenfor. Har du spørgsmål vedr. sprogrejser til Berlin, eller til nogle af vores andre sprogrejse-destinationer, så er du velkommen til at kontakte os på info@alfatravel.dk eller ringe gratis på 80 20 88 70.Sprogrejse London - Sprogrejse Malaga - Sprogrejse Rom

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen

Mere om sprogrejser til Berlin