Studierejser Letland

Letland, der sammen med Estland og Litauen udgør de baltiske lande, erklærede sig selvstændigt fra Rusland i 1920. Efter Sovjetunionens opløsning i 1991 har landet tiltrukket europæiske turister i massevis, og fremstår i dag som et yderst interessant rejsemål af flere grunde.

På en rejse i Letland opdager I kontrasterne mellem by og land - mellem rig og fattig. På landet arbejdes der eksempelvis mange steder med maskiner fra tiden, hvor bedstefar var barn, mens de større byer samtidig undergår en rivende udvikling og modernisering. Når man går gennem storbyernes gader er det dog stadig brostensbelagte stræder og middelalderbygninger der dominerer gadebilledet. I Letland får I historie og kultur for alle pengene.

Studierejse til Letland

Vi laver rejser til flere destinationer i Letland pr. forespørgsel. Læs eksempelvis mere om vores STUDIEREJSER TIL RIGA.
 
Riga, der er Letlands hovedstad, er den største by i de baltiske stater. Byen byder på mange historiske seværdigheder samt gode muligheder for et interessant og anderledes program undervejs på rejsen. I Riga får I på studierejsen en god blanding af fortid og nutid, øst og vest.

Fandt du hvad du søgte?

Vi tilpasser altid vores rejser efter den enkelte gruppes ønsker. Fandt du ikke, hvad du søgte, her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Vi kan derimod sandsynligvis lave lige det, du har i tankerne. Ring på tlf. 80 20 88 70 eller skriv en mail til info@alfatravel.dk, og få en snak om jeres muligheder.
 

Rejsemål i Letland