Skirejser - Nassfeld

I Nassfeld finder I alt, hvad ski-hjertet begærer! Området er blandt de bedste og absolut smukkeste skiområder i Østrig, og har bl.a. 110 km pister, 80 km langrendsløjper og 30 lifte. Der er udfordringer for selv de bedste skiløbere, samt brede blå og røde boulevarder, hvor man rigtig kan hygge sig. Se mere Nassfeld SKIFAKTA.

Nassfeld skiområde og vejr

Nassfeld er forholdsvist ukendt som destination for skolegrupper, og det er en skam, for her er nemlig både godt skiløb og fantastisk natur. Området ligger tæt på den italienske grænse, og er derfor en charmerende blanding af Østrig og Italien. På ti minutter til fods nås grænsen til Italien ved Passo Pramollo, og blot 300 meter derfra ligger flere gode italienske restauranter.

Området er højt beliggende og er kendt for sin snesikkerhed og mange solskinstimer! Sæsonen løber normalt fra november til sidst i april.

Afterski og hygge i Nassfeld

Når skiene er klikket af, er der masser af mulighed for hygge og socialt samvær. For foden af hovedpisten, som nærmest forsætter ind i byen, finder I flere rigtig hyggelige barer med den klassiske alpehygge. Derudover er der rig mulighed for at tilbringe gode timer på jeres indkvarteringssted, som er i en klasse for sig selv. BEMÆRK! På hotellet er der inkluderet helpension fra ankomst til afrejse

Kontakt os

Hvis I ønsker yderligere information om vores skirejser til Nassfeld, så kontakt vores skieksperter. Vil du allerede nu gerne have et tilbud på en skirejse til Nassfeld til din gruppe, så bestil et helt gratis via formularen nedenfor.

Priser, hotel og skifakta