Tennis - La Manga Club

La Manga Club ligger ca. tre timers flyvetid fra Danmark, i et område omgivet af naturparker og strande og med de ypperste faciliteter til al slags sport, hvilket gør det til en perfekt destination for enhver træningslejr.

Om La Manga Club

På La Manga Club kan man dyrke de fleste sportsgrene i smukke, inspirerende omgivelser, og kombinere aktiviteterne med afslapning og forkælelse. Her kommer både elitesportsudøvere, ikke-professionelle sportshold og børnefamilier der gerne vil holde aktiv ferie sammen. Udover de utallige sportsfaciliteter på stedet, finder I også nærliggende strande og masser af gode spisesteder.

La Manga Club TENNIS faciliteter

Skal I til udlandet og træne tennis, er det helt oplagt at tage til La Manga Club. Kvaliteten af de faciliteter, som stedet tilbyder, er i en klasse for sig. La Manga Club Tennis Centre har været vært for prestigefyldte begivenheder såsom Davis Cup-kampe, Fed Cup og ATP-turneringer. I dag er det desuden officiel partner af Tennis Europe samt LTA uddannelsesbase. Sidst men ikke mindst er her et Tennis Akademi, som tilbyder skræddersyet tennis træning for spillere i alle aldre og på alle niveauer.

Skal vi hjælpe med planlægningen?

Vi kan hjælpe med at arrangere hele eller dele af jeres tur, hvis I vil til La Manga Club for at træne tennis.

Kontakt os på 8020 8870 eller info@alfatravel.dk hvis du har spørgsmål, eller bestil et tilbud nedenfor - det er gratis og uforpligtende!