Skirejser - Krvavec

Leder I efter en billig skirejse der ikke kræver kompromisser? Overvej Krvavec i Slovenien!

Skirejser til Slovenien for grupper

Slovenien er, som de andre østeuropæiske skiområder, kendetegnet ved det lave prisniveau. Her får I virkelig valuta for pengene! Vi laver skirejser til Krvavec, et af de mest kendte skiområder, og her skal I ikke gå på kompromis med skiforholdene.

Krvavec Ski Resort

Krvavec Ski Resort er det næststørste skisportssted i Slovenien, og også en klar favorit for lokalbefolkningen at stå på ski i. Skiområdet byder på 30 km. velpræparerede pister med gode forhold for skiløbere på alle niveauer. Området er roligt og ligger kun 25 km. fra Sloveniens hovedstad Ljubljana. Skiløbet foregår mellem 1.450 moh. og 1.971 moh., hvilket er medvirkende til at sikre god sne og fantastiske naturoplevelser. Området har også snowpark og enkelte muligheder for at stå uden for pisten. Et godt varieret område - og ikke mindst et oplagt valg for grupper af unge. Læs mere skifakta om området.

Krvavec - indkvartering og priser

Indkvartering i Krvavec er af den bedste kvalitet og ligger lige på pisterne. Vi indkvarterer vores grupper på Hotel Rozka - et helt nyt hotel med perfekt beliggenhed. Læs mere om Hotel Rozka her. Prisniveauet er som tidligere nævnt i den meget lave ende - se vores vejledende priser for en skirejse til Krvavec.

Tilbud på skirejse til Slovenien

Lyder en skirejse til Krvavec som noget for din gruppe? Giv os et kald på 8020 8870 eller send en mail til info@alfatravel.dk hvis du har spørgsmål. Du kan også bestille et tilbud herunder - det er uforpligtende!

Priser, indkvartering og skifakta