Studierejser Rumænien

Rumænien er en republik beliggende hvor Centraleuropa, Balkanhalvøen og Østeuropa mødes. Rumænien byder på pragtfulde bjerge, smukke bakkedale, frugtbare sletter og utallige floder og søer.

Rumænien er et af Europas fattigste lande og er et meget billigt sted at tage på studierejse. Et godt måltid mad med to retter og vin på en restaurant vil løbe op i 40 kr. 
 
På en studierejse i Rumænien vil man for alvor opleve kontrasterne i mellem kommunisme kontra kapitalisme, rig og fattig samt by og land.

Studierejser til Rumænien

Der er rige muligheder for et interessant fagprogram med spændende seværdigheder på studierejsen i Rumænien. Det oplagte rejsemål er den historiske hovedstad Bukarest. Her mødes fortid og nutid i den moderne storbystemning med livlige handelsgader og hyggelige cafeer, som ligger side om side med betonbyggeri fra kommunismen. Samtidig fornemmer man Bukarests storslåede fortid i den smukke gamle bydel, Lipscani.
Læs mere om vores studierejser til Bukarest her.

Transsylvanien - eventyrlige slotte og imponerende natur

Et besøg til Transsylvanien må næsten betegnes som et "must" på fagprogrammet under studierejsen til Rumænien. Regionen er nok bedst kendt for legenden om Grev Dracula, men regionen har meget mere at byde på. I de dybe skove og idylliske landsskaber, ligger små middelalderbyer, historiske borge og slotte, gemt væk i deres egen tidslomme. 

Vil du vide mere?

Vil du høre mere, om mulighederne i forbindelse med en studierejse til Rumænien eller et af vores andre rejsemål, så kontakt os på tlf. 8020 8870 eller skriv til info@alfatravel.dk. Du kan også bestille et gratis tilbud til jeres gruppe, baseret på jeres specifikke ønsker nedenfor. 

Rejsemål i Rumænien