Studierejser Bulgarien

Oplev Bulgarien på en studietur. Et land som vil betage dig med fantastisk natur, bjerge med pittoreske landsbyer samt en venlig lokalbefolkning som er glade for turisterne. 
 
Bulgarien ligger centralt i Østeuropa på den historiske handelsvej mellem Orienten og Europa. Det har skabt et mangesidet og spændende land, hvor kulturer har mødtes i årtusinder med tydelige spor fra trakere, grækere, romere og ikke mindst osmannerne.

Studierejse til Bulgarien

Nogle af de ældste byer i Europa findes i Bulgarien, hvilket giver mulighed for enestående historiske oplevelser på en studietur. Her er steder, der daterer helt tilbage til det 7. århundrede f.Kr. og endnu tidligere. Et af disse steder er hovedstaden Sofia, der byder på enestående historiske og kulturelle oplevelser, der er ideelle at udforske på en studietur. Læs mere om hvilke oplevelser, I kan få på en studierejse til Sofia her
 
Der er også mange muligheder for at udfolde sig med friluftsaktiviteter på en studierejse i Bulgarien, som byder på mange gode muligheder for hiking, ridning og mountainbiking i det smukke bjerglandskab rundt om Sofia. 

Smukke søer, bjerge og dale

Bulgarien er et smukt land med et meget varieret landskab at udforske på en studierejse. Selv inden for korte afstande kan man opleve områder med bølgende sletter, bakker, bjerge, slugter, højsletter og dybe dale med floder.
 
Bulgariens søer og floder er en anden attraktion, der er værd at besøge på en studietur. De bedst kendte søer er De Syv Rilasøer, som er en samling af søer dannet af vand fra gletschere.

Vil du gerne vide mere?

Er du interesseret i at høre mere om jeres muligheder for en studietur til Sofia, er du meget velkommen til at kontakte os på 8020 8870 eller bestille et gratis tilbud herunder.

Rejsemål i Bulgarien