Personalerejser

Mange firmaer bruger en firmarejse eller personalerejse, som en alternativ måde at belønne deres medarbejdere. Formålet med rejserne kan være meget varierende. Vi har blandt andet erfaring med at arrangere erhvervsrejser, jubilæumsrejser, incentiverejser, messerejser, konferencerejser, studieture, teambuildingrejser og weekendture.
 
Besøg gerne vores side specifikt til firmarejser - personalerejser.dk.

Personalerejser for grupper over 10 personer

Hvis I rejser sammen i en gruppe på mere end 10 personer, vil vi meget lave et tilbud på en personaletur som er tilpasset netop jeres gruppes interesser og formål. For at kunne leve op til dine krav til jeres personalerejse, er den personlige kontakt med dig som gruppeleder altafgørende! Hos os er du ikke bare et "ordrenummer" - vi kender dig og din gruppe, idet du altid har den samme kontaktperson fra tilbud til hjemkomst.

På vores hjemmesiden kan du søge inspiration til en messerejse til Berlin, incentiverejser, en jubilæumsrejse til London, en personaletur til Prag eller en firmarejse til Barcelona.

Kontakt os

Kontakt os på 8844 1480 for yderligere information. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud på jeres personaletur - benyt formularen nedenfor.

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen

Vore personalerejser