Lejligheder - Kvitfjell

Nedenfor ses beskrivelsen af de lejligheder vi tilbyder på rejsen til Kvitfjell. Har du spørgsmål eller specielle ønsker til indkvarteringen i Kvitfjell er du velkommen til at kontakte AlfA Travel på 80 20 88 70. Du er også meget velkommen til at bestille et gratis og uforpligtende tilbud på jeres skitur via formularen herunder.
plus

Studio H

Er beliggende på den solrige vestside af Kvitfjell og råder over ialt 220 sengepladser. Komplekset ligger perfekt i umiddelbar nærhed af lifterne til området og om aftenen er der mulighed for at køre på ski lige til døren.

Lejlighederne er på ialt 52 kvm. som er fordelt på 2 soverum med 7 sengepladser samt bad/toilet og køkken/stue i åben forbindelse. Alle lejligheder har endvidere TV og fuldt udstyret køkken, som gruppen har mulighed for at anvende under hele opholdet. Der er gratis internet i alle lejligheder og prisen inkluderer slutrengøring. Bemærk sengetøj og håndklæder medbringes.

I stueetagen ligger skiudlejningen og en cafe samt et fælleslokale med AV-udstyr, som kan bookes til hygge om aftenen. Der er endvidere skøjtebane tilknyttet Studio H, og der er mulighed for at leje skøjter.
 
Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte AlfA Travel på 80 20 88 70 for yderligere information eller bestille et uforpligtende tilbud på info@alfatravel.dk.