Skirejser Matrei in Osttirol

Matrei in Osttirol er omgivet af Østrigs to største bjerge, Grossglockner (3.798 m) og Grossvenediger (3.674 m), og er beliggende i naturparken Hohen Tauern. Dette i sig selv gør Matrei til en skøn destination for jeres skirejse. Matrei er centrum for kultur og indkøb i ferieregionen Hohe Tauern Osttirol. Udenfor feriesæsonerne bor der i dette område ca. 5000 mennesker.

Skiområdet i Matrei

I 2008/09 blev skiområdet i Matrei sammenkoblet med Kals, og har nu i alt ca. 42 km pister med skiløb op til 2.426 m. På grund af den høje beliggenhed er området et af Østrigs mest snesikre. Skiområdet er overskueligt, men byder på udfordringer for både nybegyndere og øvede. Udover gode pister byder området endvidere på 34 km. langrendsløjper, kælkebaner, vandreruter og mulighed for en slædetur med heste. Se mere om skifakta her.
 
Vores grupper i Matrei bliver indkvarteret på et dejligt hotel, som er beliggende kun 400 m. fra bymidten. Læs mere om indkvartering i Matrei her.

Kontakt os

Læs mere om vores vejledende priser her. Vi sender meget gerne et uforpligtende tilbud på jeres skirejse til Matrei - ring på 80208870 eller benyt formularen nedenfor.

Priser, hoteller og skifakta