Studierejser Canada

Canada er arealmæssigt et af verdens største lande, men det gør sig ikke gældende, hvis man ser på antallet af indbyggere. Landet har faktisk en af de laveste befolkningstætheder, med kun 3 indbyggere pr. kvm.

Landet har en spændende historie og har blandt andet huset indianerstammer og været underlagt både den britiske og den franske kolonimagt. Ligesom USA har Canada modtaget mange immigranter - det skønnes, at man siden midten af 1800-tallet har modtaget omkring 15 mio. indvandrere og flygtninge.

Studierejser til Canada

I dag er Canada et moderne land med en spændende industri- og servicesektor, og set i kombination med landets kultur og skønne natur, er det oplagt at vælge Canada som rejsemål for studierejsen. Vi laver rejser til flere byer i Canada. Læs fx mere om vores studierejser til Toronto.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vore rejser efter gruppernes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Der er rigtig gode chancer for, at vi kan lave lige det, du har i tankerne. Ring gratis på 80 20 88 70 eller skriv en mail til info@alfatravel.dk.
 

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen

Rejsemål i Canada