Studierejser Chicago

Chicago er uden tvivl en af USAs mest spændende byer, og den har masser at byde på til en studierejse!

Med sine omkring 2,7 millioner indbyggere, er Chicago USAs tredje største by. Den har en imponerende historie, som er værd at udforske på studieturen - blandt andet dens eksplosive tilblivelse, den store brand i 1871 og byens gangstervælde i 1920’erne.

Den gamle gangsterby er blevet moderne

I dag er gangsterfortiden skiftet ud med shopping, kultur, museer og arkitektur. Chicagos skyline er eksempelvis imponerende. Den er blandt verdens højeste, og er især imponerende at se fra flodsiden. Hvis I tør, kan I også komme helt op i USAs næsthøjeste bygning, Willis Tower, hvor I kan få et fantastisk udsyn over byen. I Chicagos centrum ligger "The Magnificent Mile", et moderne shoppingmekka som kan friste de fleste. Det er også omkring dette område vi tilbyder flere af vores indkvarteringsmuligheder.

Chicago - masser af studierelaterede oplevelser

Chicago har et bredt udvalg af interessante museer. Blandt de der særligt kan anbefales til studieturen er Art Institute of Chicago, tidligere kåret til verdens bedste museum, Field Museum samt Museum of Science and Industry. Se andre forslag til relevante aktiviteter til studierejsen i Chicago her.

Få en forsmag på Chicagos mange muligheder:

 

Vil du høre mere om jeres muligheder?

Skal vi tage en uforpligtende snak om jeres muligheder for en studierejse til Chicago?
Kontakt os på 8020 8870, skriv til info@alfatravel.dk eller bestil allerede nu et tilbud herunder.
 

 

Priser, hoteller og program