Studierejser Island

På Island er der mulighed for en anderledes og helt unik studierejse. Islands fantastiske og unikke natur er selvfølgelig dét, der primært gør øen til et interessant rejsemål. Det er et uundgåeligt at opleve øens varme kilder, vulkaner og myldrende fugleflokke! Island er dog også meget andet end storslåede naturoplevelser.

Læs fx mere om vores studierejser til Reykjavik.
 
Se også vores aktuelle temarejse til Island, hvor I får et fagligt studieprogram med i prisen - fra kun 3.998,- pr. person. LÆS MERE HER.

Oplevelser på studierejsen på Island

Island er verdensførende inden for det bioteknologiske område og alternativ energi. Flere grupper vælger således at tage på virksomhedsbesøg inden for netop denne sektor. Det er blandt andet interessant og lærerigt at besøge det nationale energiselskab eller kraftværket Krafla.
 
Også kulturelt har Island en masse at byde på; Islændingene er åbne af sind, og nye tendenser slår hurtigt igennem. Det viser sig i byens kulturliv, som er interessant med museer, gallerier, orkestre og teatre.
 
I kan også udforske Islands historie på blandt andet kulturarvsmuseet, Frilandsmuseet og Nationalmuseet. De fleste af vores grupper har udgangspunkt i Reykjavik og krydrer opholdet med udflugter som fx Golden Circle og Den Blå Lagune. Se flere programforslag her.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vores rejser til den enkelte gruppes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Ring på 8020 8870 eller skriv til info@alfatravel.dk, hvis du har spørgsmål. Du kan også bestille et tilbud herunder - det er uforpligtende!
 

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen

Rejsemål på Island