Studierejser Italien

Italien et af de helt store rejsemål i forbindelse med studierejser og studieture. Specielt landets spændende historie, har gjort Italien til et yndet rejsemål for skolerejser. Det store romerske rige skabte en helt unik arkæologisk, kulturel og litterær arv, som er spændende at følge. Italien kaldes endvidere for renæssancens vugge, og det er spændende at opleve eftermælet fra store tænkere som Machiavelli, Dante, Leonardo da Vinci og Galilei.
 
På studierejser til Italien vil det være oplagt at besøge byer som Rom eller Firenze, men det er også spændende at bevæge sig uden for de større byer. Det er fx oplagt at tage på landet, og at besøge en af de kendte vingårde eller at tage på udflugt til Vesuv og det fantastiske arkæologiske område Pompei.
 
Italiens største økonomiske sektor er turismen, som sammen med blandt andet mode, ingeniørarbejde, biler og fødevarer udgør landets væsentligste indtægtskilder. Udgangspunktet for studieturen i Italien kunne også være Napoli, Milano, Sardinien eller det smukke Sicilien.

Udover de mere traditionelle storbyrejser, så tilbyder vi ligeledes aktivrejser til Gardasøen. Læs mere om aktivrejserne  her.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vore rejser efter jeres gruppes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Kotakt os idag for en uforpligtende snak om mulighederne. Ring til os på gratis-nummeret 80 20 88 70 eller skriv en mail til info@alfatravel.dk.

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen

Rejsemål i Italien