Studierejser Norge

Mange tænker der på skirejser, når snakken falder på Norge som rejseland. Norge har dog også rigtig meget at byde på udenfor skisæsonen og i forbindelse med studierejser.
 
På studierejser til Norge er det et must at kigge nærmere på landets historie, som går helt tilbage til 9000 f.Kr. Ligesom Danmark har Norge en spændende vikingetids historie. Det er også interessant at dykke ned i historierne om de norske opdagelsesrejsende.

Norge er også kendt for sin smukke og særegne natur. Der er gode muligheder for at opleve den på nærmeste hold på studierejser og aktivrejser til Norge. 
 
Med sit konstitionelle monarki minder Norge politisk meget om Danmark, men Norge er dog ikke medlem af EU. Nordmændene har i to omgange stemt nej til deltagelse i EU, men Norge samarbejder dog med EU gennem EØS samarbejdet.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vore rejser efter gruppernes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Der er rigtig gode chancer for, at vi kan lave lige det, du har i tankerne. Ring gratis på 80 20 88 70 eller skriv en mail til info@alfatravel.dk.

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen

Rejsemål i Norge