Studierejser Polen

Polen og landets befolkning har i flere omgange levet en omtumlet tilværelse, og i forbindelse med studierejsen er det oplagt og grave lidt i landets historie. Flere fremmede statsmagter har haft herredømmet i landet og senest under 2. Verdenskrig blev landet delt mellem Tyskland og Sovjetunionen.
 
Efter krigen kom Polen til at høre til Østblokken, og kommunistpartiet ledede landet helt frem til 1989. Polen var det første af østblok landene, som gik over til markedsøkonomi. På det seneste har Polen også sikret sig fuldt medlemsskab af både Nato og EU.
 
På studieturen til Polen er det ligeledes interessant at opleve landets geografi. Det meste af landet er præget af lavland, og mange steder ses istidens påvirkning af landskabet. Det er især spændende at besøge Wieliczka saltminerne, som er registreret på Unescos verdensarvsliste og udstillingen ved minerne kombinerer på fantastisk vis stedets historie med nutiden. Se mere om vores studierejser til Krakow

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vore rejser efter gruppernes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Der er rigtig gode chancer for, at vi kan lave lige det, du har i tankerne. Ring gratis på 80 20 88 70 eller skriv en mail til info@alfaltravel.dk.
  

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen

Rejsemål i Polen