Studierejser Portugal

Portugal har en spændende historie, og landet har gennem tiden set mange forskellige civilisationer komme og gå. På studierejsen er der således både mulighed for at se spor fra fx fønikere, grækere, keltere, romere og maurere. Landets placering ved havet har også gjort Portugal betydningsfuld indenfor søfarten, og det er interessant at følge historierne om nogle af landets driftige søfarere.
 
Mange rejser til Portugals fastland går til Lissabon. Byen er smukt beliggende på 7 høje, og mange af byens gader er så stejle, at der ikke kan køre biler. Byen har masser af charme og et er vidne på Portugals spændende historie. På studierejsen er det et must at tage en gåtur i de små mosaikudsmykkede gader, besøge de renoverede kirker og det mauriske slot.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vore rejser efter gruppernes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Der er rigtig gode chancer for, at vi kan lave lige det, du har i tankerne. Ring på 8020 8870 eller skriv en mail til info@alfatravel.dk.

Rejsemål i Portugal