Studierejser Rusland

Rusland har en anderledes og fængslende kultur, som er interessant at opleve på tætteste hold. Rusland har en stor tradition indenfor såvel teater som opera, litteratur og arkitektur. Store navne Dostojevskij, Tolstoj, Tjajkovskij vidner om den store kvalitet Rusland kan levere.
 
Det store land har i flere omgange spillet en afgørende rolle i verdenshistoriens gang. Netop derfor er det oplagt, at man på studierejsen beskæftiger sig med landets historie - både den tidligere og den mere moderne historie efter 2. Verdenskrig.   
 
Efter opløsningen af Sovjetunionen oplevede landet en økonomisk tilbagegang, men den tendens er afløst af høj vækst, og Rusland er således særdeles interessant for dansk erhvervsliv. Rusland er et helt specielt og meget anderledes rejsemål for studierejsen.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vore rejser efter gruppernes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Der er rigtig gode chancer for, at vi kan lave lige det, du har i tankerne. Ring gratis på 80 20 88 70 eller skriv en mail til info@alfatravel.dk.
  

Rejsemål i Rusland