Studierejser Skotland

På studierejsen til Skotland er det ofte de to store byer Edinburgh eller Glascow der er interessante at besøge, men man kommer heller ikke udenom at skulle opleve noget af den smukkeste natur i verden. Skotland er fyldt med kontraster - ikke mindst mellem de levende storbyer og og naturens variation med smukke bjerge, søer og kyster.  
 
Skotterne er endvidere stolte af deres kultur og historie, og det er ikke uden grund. Nogle af de allerstørste forfatter, malere, digtere og musikere kommer fra Skotland.
 
Skotland er ligeledes kendt for si whiskey og der er gode muligheder for at besøge et distilleri og at følge produktionen af den traditionsrige drik. Man kan næsten heller ikke besøge Skotland uden at gøre et forsøg på, at finde Nessie i Loch Ness.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vore rejser efter gruppernes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Der er rigtig gode chancer for, at vi kan lave lige det, du har i tankerne. Ring gratis på 80 20 88 70 eller skriv en mail til info@alfatravel.dk.

Rejsemål i Skotland